Nega obraza

Vlažilna nega obraza

Zadostna in pravilna hidratacija je eden izmed najpomembnejših korakov lepotne rutine. V boju z izsušeno kožo je ključnega pomena izbira kozmetičnih izdelkov z ustreznimi, vlažilnimi sestavinami. Naj bo naložba v vašo kožo izbira izdelkov s hialuronom, ki z močjo intenzivnega vlaženja kljubujejo večnemu nasprotniku naše kože – staranju.

91 % testirank → bolj NAVLAŽENA koža
81 % testirank → bolj GLADKA koža
91 % testirank → bolj ČVRSTA koža
87 % testirank → izboljšan TONUS kože

*TEST in vivo: samoocena 22 testirank po 56 dneh z uporabo 2-krat dnevno
(% testirank, ki so zaznale izboljšanje posameznih biomehanskih lastnosti kože)

Nega nečiste kože (peel re-new)

Redna uporaba BHA in AHA izdelkov na osnovi kislin je ključen korak v negi nečiste kože, kože z nepravilnostmi in kože z vidnimi znaki staranja.
S svojim hitrim, učinkovitim, a hkrati nežnim delovanjem rešujejo težave mastne, nečiste kože, zmanjšajo pigmentne nepravilnosti prav tako pa nudijo edinstvene pomlajevalne lepotne rezultate.

Kombinirana uporaba izdelkov z vsebnostjo obeh kislin ponuja večplastni piling, posledično intenzivira proces obnove kožnih celic ter deluje z vsestranskim »RE-NEW« učinkom: izboljša strukturo epidermisa; ublaži težave mastne, nečiste kože; omili pigmentne in reliefne nepravilnosti; spodbudi sintezo kolagena in hialuronske kisline; zmanjša izraženost gub ter kožo opazno učvrsti.

Rezultat: splošno izboljšanje kožne slike tako na epidermalni kot tudi dermalni ravni. Idealna izbira za želeno prenovo vseh vrst kože obraza, vratu in dekolteja ne glede na starost in spol.

Collagen nega obraza

Zmanjšana proizvodnja kolagena v kronološko postarani koži je naraven pojav. A na učinke njegove izgube lahko vplivamo z enostavnimi rešitvami, ki zadevajo vsakodnevno nego. Izberite linijo Collagen, zaveznico kože v boju proti staranju, ki stimulativno vpliva na nastajanje koži lastnega kolagena.

Linija Collagen z učinkovito formulacijo zapolni gube že v eni uri po nanosu* in hkrati pomembno prispeva k prožnosti kože. Mikrosfere morskega kolagena ob nanosu na kožo prodrejo globoko v linije gub, kjer intenzivno vežejo nase vlago ter nabreknejo v 10-krat večji volumen. Posledično zmanjšajo gube ter kožo vidno pomladijo

Specialna anti-age nega obraza

Obrazna nega 3 Peptides je najbolj vsestranska izbira, katera ugodi prav vsem željam kože. Lahkotne, čutne in svilnate teksture, ki ne “obtežijo” so pojem pomlajene, elastične in gladke kože.

Z biološko-aktivnimi peptidi deluje neposredno na kožne celice ter jih spodbudi, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena, elastina in hialuronske kisline. Posledično upočasni kronološko in fotostaranje kože ter jo vsestransko pomladi: kožo opazno učvrsti, zgladi kožni relief ter deluje z  intenzivnim učinkom korekcije gub!

Linija 3 PEPTIDES presega zgolj negovalno vlogo kozmetike. Z biološko aktivnimi peptidi deluje na ravni kožnih celic ter tako ne vpliva zgolj na videz, temveč tudi na samo delovanje in strukturo kože.Predstavlja most med kozmetično in dermatološko obravnavo kože. intenzivnim učinkom korekcije gub!

ZAGOTOVITE SI

svoj termin
    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );